PLM systeem

Siemens TeamCenter PLM software

Bedrijfsinformatie

Siemens PLM Software is een onderdeel van Siemens Industry Automation Division en is markleider en leverancier van datamanagement, collaboration en product design software en diensten voor PLM.

Gratis PLM-Informatiepakket

PLM informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

  Wereldwijd heeft Siemens PLM Software 71.000 klanten en meer dan 7 miljoen werkplekken binnen de ICT markt. Binnen de Benelux is Siemens PLM Software al meer dan 30 jaar een toonaangevende leverancier van CAD/CAM/CAE en PDM oplossingen.

  PLM systeem TeamCenter

  Engineering  Process  Management

  Teamcenter biedt u één georganiseerde en veilige bron van informatie over productengineering en processen. U kunt geometrische en technische gegevens uit meerdere CAD-, CAM- en CAE-systemen vastleggen, beheren en benutten. Doordat u verschillende ontwerpteams kunt laten samenwerken als één afdeling, ongeacht hun locatie, kunt u de ontwikkeltijd, kwaliteit en productiviteit verbeteren.

  Content en Document Management

  Met Teamcenter worden uw documentprocessen geïntegreerd in uw PLM-omgeving en gesynchroniseerd met uw processen voor productontwikkeling, waarbij productwijzigingen steeds worden doorgevoerd in de inhoud. Dankzij een geavanceerde Microsoft Office-interface en een gestructureerde omgeving voor het schrijven en publiceren van SGML/XML kunt u veel eenvoudiger nauwkeurige documentatie van hoge kwaliteit genereren per markt, taal of product.

  BOM Management

  Met Teamcenter kunt u de bill of materials (BOM), een essentieel onderdeel van het ontwerp- en productieproces, effectief beheren door duidelijke, actuele en nauwkeurige productdefinities op te stellen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van teams en gebruikers. U kunt Teamcenter niet alleen voor engineering en productie gebruiken, maar u kunt met Teamcenter’s functie voor daadwerkelijk gebouwde versies ook fysieke producten en prototypen documenteren en ondersteuning bieden voor initiatieven met betrekking tot het voldoen aan de wet- en regelgeving, het testen, de garantie, de support en de service.

  Portfolio, Program en Project Management

  Als u uw innovatieproces wilt aanpassen en zoveel mogelijk waarde wilt genereren, is een goede controle over de productlevenscyclus van essentieel belang. Teamcenter biedt een complete infrastructuur voor strategisch portefeuilleplanning alsmede programma- en projectbeheer die rechtstreeks kunnen worden gekoppeld aan een nauwkeurige uitvoering gedurende de productlevenscyclus. Teamcenter helpt u slecht presterende projecten te beëindigen en goede projecten te financiering door doorlopend inzicht in programmaprestaties te bieden. Zo kunt u weloverwogen beslissingen over uw productportefeuille nemen.

  Gratis PLM Informatiepakket

  Voor meer informatie over PLM Systemen en over de selectie, implementatie en optimalisatie is het gratis PLM-informatiepakket samengesteld.