PLM systeem

Infor PLM Discrete Infor

Bedrijfsgegevens

Infor verandert fundamenteel de manier waarop informatie wordt gepubliceerd en gebruikt in de organisatie en helpt 70.000 klanten in meer dan 200 landen met bedrijfsprocessen te optimaliseren, het stimuleren van de groei, en het zich snel aanpassen aan veranderingen in het bedrijfsleven. Infor biedt branchespecifieke toepassingen en omgevingen, ontworpen voor snelheid, en met een innovatieve user interface. Infor biedt flexibele implementatie-opties die klanten een keuze om hun bedrijf te runnen in de cloud, on-site, of beide.

Gratis PLM-Informatiepakket

PLM informatiepakket
Vul hier je gegevens in:

  • Food & Beverage
  • Personal care & Cosmetica
  • Chemische Industrie
  • Discrete Manufacturing
  • High Tech & Electronica
  • Fashion

  PLM systeem INFOR Discrete

  Infor PLM Discrete is een product lifecycle management (PLM) oplossing die is ontworpen voor discrete productiebedrijven en die naadloos integreert met enterprise resource planning (ERP) en CAD-systemen om producten sneller op de markt te brengen, verbetering van de product development efficiency te realiseren, en de kosten te reduceren van de introductie van nieuwe produkten. Gebruikers, leveranciers en partners zien allemaal één versie van de waarheid, ongeacht waar product informatie wordt verzameld en opgeslagen.

  Gratis PLM Informatiepakket

  Voor meer informatie over PLM Systemen en over de selectie, implementatie en optimalisatie is het gratis PLM-informatiepakket samengesteld.