PLM software

PLM software

Wat is PLM software en wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer u als productiebedrijf een nieuwe product implementeert, dan zult u al een beeld moeten hebben van de totale levenscyclus van het product. Immers, u maakt vooral in de ontwikkelfase vaak hoge kosten. Deze kosten worden pas terugverdiend tijdens het op de markt brengen van het product. U moet dus in beeld hebben of het product voldoende rendabel is. Deze levenscyclus van het product wordt ook wel Product Lifecycle Management (PLM) genoemd. De levenscyclus bestaat uit diverse fases en iedere fase kunt u optimaal stroomlijnen met behulp van PLM software. Maar welke soort PLM software moet u aanschaffen?

Keuze uit vele PLM software leveranciers

Het organiseren van een goed overzicht van de levensloop van uw producten is van belang voor al uw bedrijfsprocessen. PLM software is hierbij de onmisbare schakel. Met PLM software heeft u één centrale database met al uw data voor uw producten en tijdens de gehele levenscyclus. Iedere afdeling van uw organisatie kan hier uit putten. Uiteraard de productie, maar ook marketing en boekhouding. Met koppelingen kan PLM software gekoppeld worden aan andere vormen van software, zoals een webwinkel, een ERP systeem of social media. Maar er zijn vele PLM systeem leveranciers die PLM software hebben uitgebracht. Hoe maakt u de juiste keuze uit PLM software die bij uw organisatie past?

PLM Systemen helpt u bij de selectie van passende PLM software leveranciers

De implementatie van een PLM systeem heeft grote gevolgen voor uw algehele organisatie. Iedere afdeling krijgt hiermee te maken. Het is uitermate belangrijk om de juiste keuze te maken van passende PLM software. Schakel hiervoor PLM Software in. Met onze expertise begeleiden wij u graag naar het juiste softwarepakket. Vraag hiervoor onze gratis PLM informatiepakket aan of neem direct telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij vertellen u dan graag wat u van onze dienstverlening mag verwachten.

 

Gratis PLM Informatiepakket

NB: Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld!

  ManVrouw

  Het PLM Informatiepakket is alleen bedoeld voor organisaties die zich serieus oriënteren op het selecteren, implementeren of optimaliseren van een PLM-systeem in de eigen organisatie. Het PLM Informatiepakket is dus niet bedoeld voor particulieren, studenten, adviseurs en/of ICT dienstverleners.

   

  Contact

  Contact: info@ipl.nl
  Thijs Schepman
  schepman@ipl.nl

  High Tech Campus 9 | 5656 AE Eindhoven  | Postbus 775 | 5600 AT Eindhoven
  GSM: + 31 6 5462 2089 | Tel: + 31 40 750 5590